Klik hier voor meer info over 2de woning die ‘kleiner’ is (2 tot 7 personen)

logo lcdr
 

Facebook

like-us-on-facebook-hkxdkw-clipart
 
 
 

Copyright © 2014 La colline de rêve.

Reserveren La Colline De Rêve

Reserveren kan met onderstaand mail-formulier. Het versturen van deze mail maakt uw reservatie bindend, deze wordt 10 dagen in optie gehouden. U ontvangt per kerende onze bevestiging per mail alsook zal u de reservering en de huurvoorwaarden door ons ondertekend worden opgestuurd. Deze dienen door U te worden ondertekend en één exemplaar dient te worden teruggestuurd via mail of post aan:

Hans Van Gaeveren, Dumortierlaan 5/32, 8300 Knokke, België  hvg@telenet.be

Binnen de 10 dagen na uw reservatie dient 40% van de huursom En de poetskosten overgeschreven te worden op rekening BE79 6787 4218 7033 op naam van Hans Van Gaeveren.

De overige 60% van de huurprijs en de poetskosten dient samen met de waarborg van euro betaald te worden 6 weken vóór aanvang van de huurperiode.

Wat indien voorschot en saldo niet tijdig worden betaald:
Bij niet-betaling van het voorschot binnen de 10 dagen na reservatie wordt de reservatie geannuleerd en zien wij ons verplicht om 80 euro administratiekosten aan te rekenen.
Bij niet-betaling van het saldo ten laatste 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt de reservatie geannuleerd en dient het voorschot als schadevergoeding voor deze late annulering.

Méér gedetailleerde informatie vindt u in onze algemene huurvoorwaarden.

 

Nog veel vakantieplezier en denk vooral aan het Provençaalse gezegde
“ Langzaam in de ochtend en niet te snel in de middag …”